Igielnik
Posty: 153
Rejestracja: ndz lut 02, 2020 1:42 pm

Jak wyposażyc mała gastronomię w czasach kryzysu?

Post autor: Igielnik »

"""Jak wyposażyc mała gastronomię w czasach kryzysu?

Chodzi mi o tą całą pandemię - i tak mieliśmy sprzedawać z dowozem , wiec chcemy coś robić a z drugiej

strony no strachu trochę teraz jest...
"""

Tikabum
Posty: 127
Rejestracja: ndz lut 09, 2020 12:37 pm

Re: Jak wyposażyc mała gastronomię w czasach kryzysu?

Post autor: Tikabum »

"""No współczuję, teraz niełatwe czasy dla biznesu gastronomicznego i też pewnie szukalibyśmy oszczedności gdzie sie da.

Sprawdź może wyposażenie gastronomii w sklepie gastrosilesia/pl/

z tego co pamiętam jak kumpel otwierał kebaba to u nich brał wiele rzeczy,

bo mieli przyzwoite ceny i dało się z nimi dogadać, a jakość produktów i maszyn do gotowania była lux, tak mówił.

No i czyhaj na promocje, wyprzedaże, zniżki.
"""

synia
Posty: 145
Rejestracja: wt sty 28, 2020 7:25 pm

Re: Jak wyposażyc mała gastronomię w czasach kryzysu?

Post autor: synia »

Trzeba na pewno dobrze rozejrzeć się na rynku i znaleźć rozwiązania dopasowane do konkretnych potrzeb. W pierwszej kolejności trzeba przede wszystkim zastanowić się, jakie dania będziemy przygotowywać, bo to jest ważne. Dopiero wtedy warto zerknąć sobie tutaj sklep.technica/pl/mandoliny-do-krojenia/szatkownica-reczna-do-warzyw-mandolina-ze-stali-nierdzewnej-390x240-mm-contacto-4467-470 i zrobić kompleksowe zakupy. Mają tam wiele urządzeń i akcesoriów.

ODPOWIEDZ